Siirry suoraan sisältöön

Tapahtumakeskus Telakka

Tapahtumakeskus Telakka järjestää puitteet erilaisille tapahtumille

Tapahtumakeskus Telakka on Helsingin Hernesaaressa sijaitseva monipuolinen tapahtumatila. Samalla se on yksi Helsingin suurimmista tapahtumatiloista. Tapahtumakeskus Telakan yhtenäinen toimitila koostuu suuresta telakkahallista sekä kahdesta hallin yhteydessä olevasta salista. Niin talven kuin kesän tapahtumat onnistuvat helposti Telakalla, sillä siellä voi nauttia niin sisällä pidettävistä tilaisuuksista kuin kauniista Hernesaaren maisemasta. Keskus pystyy järjestämään suuremmatkin tilaisuudet alusta loppuun saakka. Esimerkiksi catering onnistuu Telakan puolesta. Sen lisäksi myös kalustus ja tekniikkapalvelut hoituvat, joten tilan varaajan ei tarvitse huolehtia niistä. Varsinkin omien kalusteiden tuominen voisi olla haastavaa erityisesti, jos tapahtumaan odotetaan suurilukuista osallistujamäärää.

Tapahtumakeskus Telakka järjestää helposti minkälaiset juhlat tahansa. Yksityiset voivat vuokrata tilan käyttöönsä vaikkapa häitä varten. Sen lisäksi Telakalla voidaan järjestää suurempia tapahtumia, kuten esimerkiksi messut.

Tapahtumakeskus Telakka

Järjestä juhlat Telakalla

Telakan tilat muuntautuvat helposti monien eri tilaisuuksien tapahtumapaikaksi. Pienempiä saleja voi käyttää yksityisten järjestämiin juhliin, kun taas koko tilaa hyödyntämällä voi järjestää suurenkin tapahtuman. Se osaa auttaa järjestämään sopivat juhlat ja sopivan kokoisen tilan.

Tutustumalla keskuksen pohjakarttaan voi hahmottaa paremmin, millainen kokonaisuus Telakka oikeastaan onkaan. Pohjakartan avulla saa myös tietoja kunkin tilan mitoista. Näin voi suunnitella helpommin esimerkiksi pöytien asettelua. Hyvä suunnitelma takaa sen, että tilaan ei jää turhaa tyhjää tilaa ja toisaalta tilasta saa juhlissa kaiken irti.

Suunnittele juhlien tarjoilu

Koska juhlien tai tapahtumien tarjoilu hoidetaan Tapahtumakeskus Telakan puolesta, kannattaa keskukselle kertoa omia ideoita tarjoiluista. Cateringpalvelu takaa sen, että ruoat tuodaan valmiiksi tapahtumapaikalle. Sama koskee myös varsinaista tarjoilua. Keskuksella on useita eri yhteistyökumppaneita, joiden avulla catering voidaan toteuttaa. Tarjous kannattaa kysyä hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Koska tapahtumapaikkana toimii Hernesaaren Ranta kannattaa ruokalistalle pohtia esimerkiksi merellistä ruokaa. Kalaruoat sopivat hyvin yhteen merellisen ympäristön kanssa ja ne käyvät muutenkin hyvin suomalaisiin juhliin. Saatavana on kuitenkin monia muitakin vaihtoehtoja. Jos kyseessä taas on pienempi tapahtuma, voi tarjoiluun hankkia vaikkapa pieniä suupaloja, jotka voi syödä myös seisaaltaan.

Tapahtumakeskus Telakka sopii tv- ja mainoskuvauksiin

Tapahtumakeskus Telakka on niin suuri ja monipuolinen sekä helposti muokattava tila, että sitä voi käyttää myös erilaisia kuvausproduktioita varten. Niin tv- kuin mainoskuvaukset onnistuvat helposti. Hernesaari on upea paikka kuvata erilaisia produktioita ja Telakka takaa sen, että kuvauksia voidaan tehdä myös sisällä. Se antaa enemmän mahdollisuuksia kuvausryhmille. Huonolla ilmalla kuvaukset voidaan siirtää sisätiloihin, joten kuvausryhmän ei tarvitse pitää ylimääräisiä vapaapäiviä.

Telakka kannattaa kuitenkin varata hyvissä ajoin tv- ja mainoskuvauksia varten, sillä yleensä kesän tapahtumat varaavat Telakan kalenterin täyteen hyvin nopeasti. Tapahtumakeskus Telakka onkin ehdottomasti yksi Helsingin halutuimmista tapahtumapaikoista, mikä ei tietenkään tule yllätyksenä kuvausryhmille. Jos kuvauksilla on kiire, kannattaa Telakalle olla yhteydessä välittömästi, jotta kuvauspäivämäärät saadaan sovittua mahdollisimman nopeasti ja jouhevasti.

Tapahtumakeskus Telakka