Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Cafe Carusel menu houkuttelee

Cafe Carusel menu houkuttelee

  • tehnyt
Cafe Carusel menu on houkutteleva ja perustuu lähi- ja luomuruokaan.

Mikä tekee kahvilasta mielenkiintoisen sekä sellaisen, johon palaa aina uudelleen? Sen saavat aikaan merellinen ympäristö sekä Cafe Carusel menu, joka on herkullinen vaihtoehtoineen. Kahvilan ilmettä uudistetaan vuosittain vähän ja ruokalista päivittyy myös vähintään joka vuosi. Tärkeä on myös huomata se, että listalla on aina lähi- ja luomuruokaa. Itsetehdyt tuotteet ovat maistuvia ja toiminnan vihreät arvot näkyvät myös asiakkaille.

Herkullinen Cafe Carusel menu

Carusel tarjoilee lounasta, mutta sieltä löytyy myös á la carte -lista. Lounaaksi löytyy arkisin kahta vaihtoehtoa eli joko keittoruoka tai niin sanottu kotiruoka. Lista vaihtelee viikoittain, mutta ruoka on hyvää ja välillä tarjolla on yllättäviä vaihtoehtoja. Paikka on juuri sellainen, että se täytyy itse käydä kokemassa.

Mielenkiintoiseksi paikan tekee myös á la carte. Maukkaan koko päivän aamiaisen voi syödä edulliseen hintaan ja viikonloppuisin on vaihtoehtona aamupala klo 10-12, jolloin ei tarvitse itse vaivautua kotona aamiaisen tekoon. Ne, jotka rakastavat salaattia, voivat maistella ja tehdä annoksensa salaattibaarista. Carucel ei ole myöskään unohtanut pizzan ystäviä. Rantaravintolat Helsinki tai Carucel ovatkin hyviä vaihtoehtoja Helsingissä käydessä.

Herkkujen lisäksi tapahtumia

Vaikka herkut ovat uskomattoman hyviä, on tarjolla pitkin vuotta myös erilaisia tapahtumia. Musiikki on vaihtelevaa ja esiintymässä on sekä tuttuja että hiukan tuntemattomampia artisteja. Tapahtumiin on useimmiten vapaa pääsy ja jos aikoo tulla isomman ryhmän kanssa, kannattaa olla etukäteen yhteydessä ja tehdä pöytävaraus.

Avainsanat: