Siirry suoraan sisältöön
helsinki ravintolat
Etusivu » Blogi » Helsinki ravintolat Hernesaaresta käsin

Helsinki ravintolat Hernesaaresta käsin

  • tehnyt

Helsinki on täynnä ravintoloita, joista löytyy kaikille jotain. Tarjontaa piisaa aina suomalaisesta keittiöstä aasialaiseen ja kaikkea siltä väliltä. Mikäli majoitut tai asut Hernesaaressa, sieltä on helppo lähteä käymään ravintoloissa eri puolella Helsinkiä. Kulkuyhteydet ovat nimittäin loistavat, ja moniin laadukkaisiin rHelsinki on täynnä ravintoloita, joista löytyy kaikille jotain. Tarjontaa piisaa aina suomalaisesta keittiöstä aasialaiseen ja kaikkea siltä väliltä. Mikäli majoitut tai asut Hernesaaressa, sieltä on helppo lähteä käymään ravintoloissa eri puolella Helsinkiä. Kulkuyhteydet ovat nimittäin loistavat, ja moniin laadukkaisiin ravintoloihin pääsee myös kävelemällä. Vaikka Hernesaaressa ei hirveästi ole ravintoloita varsinkaan sen jälkeen, kun Hernesaaren Ranta lakkautettiin,, sen ei kannata antaa häiritä. Raitiovaunulla pääsee nopeasti ja helposti ravintoloiden ääreen Helsingissä, joten pienet välimatkat eivät haittaa lainkaan.

Jos asut Hernesaaressa tai ole tulossa käymään siellä, tästä artikkelista saat tietoa siitä, mistä voit löytää laadukkaita ravintoloita. Kerromme monenlaisista ravintoloista ja niiden hintatasoista, jotta kaikenlaiset lukijat voisivat löytää arvokasta tietoa ravintoloihin liittyen. Jatka siis lukemista ja seuraavan lounaan suunnittelu helpottuu huomattavasti.

Parhaat Helsinki ravintolat

Jos olet käymässä lomamatkalla Helsingissä, ruokailumahdollisuudet kiinnostavat varmasti. Suomen suurimman kaupungin yksi parhaimpia etuja on se, että palvelut ovat kunnossa. Voit löytää kaupungista monentasoisia ravintoloita ja valita niistä sen mukaan, miten lompakko antaa myöten. Jos haluat koittaa onneasi, online casino Suomi voi mahdollistaa voittojen avulla vierailun vaikka korkealuokkaisessa Michelin-ravintolassa!

Tunnetuimpia ravintoloita Helsingissä on Ravintola Palace, joka palkittiin ensimmäisen helsinkiläisenä ravintolana Michelin-tähdellä vuonna 1987. Se on voittanut monia yleisöäänestyksiä, joten maine on levinnyt laajalti. Alun perin ravintola tehtiin Helsingin olympialaisia varten, joten sillä merkittävä rooli myös suomalaisessa kulttuurihistoriassa.

Muita suosittuja korkean tason ravintoloita Helsingissä ovat Savoy, Finnjävel Salonki, Inari sekä Olo. Jos haluat saada vain parasta, silloin kannattaa valita joku näistä edellä mainituista ruokaravintoloista. Niille kaikille on myönnetty Michelin-tähti, joten ne tarjoavat todella laadukkaita kulinaristia hetkiä. Hintataso on näissä ravintoloissa korkea, joten se kannattaa ottaa huomioon ravintolaa valitessa.

Helsinki ravintolat ja hintataso

Normaalisti ravintoloissa annosten hinnat liikkuvat noin 15 eurossa, joten ne ovat suhteellisen alhaiset. Edullisimmillaan ruokaa saa ravintoloista arkisin lounasaikaan, jolloin ruokailusta tulee maksaa hieman yli 10 euroa. Juoman kanssa tavallinen arkilounasta tulee siis kustantamaan noin 20 euroa. Parhaan hintalaatusuhteen saa monesti aivan tavallisista ravintoloista, joissa pyritään tekemään laadukasta ja edullista ruokaa samassa paketissa.

Jos haluaa päästä halvemmalla, monet pikaruokapaikat tulevat silloin kysymykseen. Esimerkiksi hampurilaisketjujen hinnat ovat Suomessa joka paikassa samat. Lisäksi Helsingissä on paljon pitserioita ja grillejä, joista voi saada ruokaa reilusti alle 10 euron. Helsingissä pidetään myös SYÖ! -viikot, jolloin ravintolat tarjoavat ruoka-annoksia alennettuun 10 euron hintaan. Jos olet käymässä kaupungissa SYÖ!-viikkojen aikaa, pääset nauttimaan hyvästä ruoasta edullisesti.

Kalleimpien ravintoloiden menut ovat sitten hieman kalliimpia. Mikäli haluat nauttia Michelin-tason lounaasta, hinta nousee yli 100 euron. Menuun kuuluu kuitenkin useita pieniä annoksia, jotka ovat erittäin korkeatasoisia. Annoksissa käytetään vain parhaita ja tuoreimpia raaka-aineita, jotka valmistetaan huippukokkien toimesta. Joka tapauksessa Helsingin ravintolatarjonta on sekä laaja että monipuolinen, joten jokainen voi löytää sieltä sopivia vaihtoehtoja.

Kasvisruokaa vegaaneille

Jos olet kasvisruokailija, Helsingistä on todella helppo löytää hyvää kasvisruokaa. Monissa etnisissä ravintoloissa on listoilla kasvisvaihtoehtoja, joten kasvisruokaa voi löytää suurimmasta osasta Helsingin ravintoloista. Ruokalista kannattaa kuitenkin aina tarkistaa ensin, sillä aivan kaikki ravintolat eivät ole erikoistuneet kasvisruokaan.

Kasvisruokaravintola Silvoplee on keskittynyt nimenomaan kasvisruokaan, joten se on loistava vaihtoehto kaikille kasvisruoan ystäville. Sen omistaa suomalaisille tuttu näyttelijä Satu Silvo, jonka voi toisinaan tavata ravintolasta lounasaikaan. Hintataso on maltillinen, joten se sopii mainiosti myös budjettimatkailijalle. Voit myös tilata ruokaa esimerkiksi Wolt-sovelluksen kautta, mikäli et pääse paikan päälle syömään.

Muita tunnettuja kasvisruokaan erikoistuneita ravintoloita ovat Just Vege, Brindavan sekä Loving Hut, joten tarjontaa riittää varsin mukavasti. On myös tärkeää huomata, että monet aasialaiset keittiöt perustuvat pitkälti kasvisruokaan, joten sitä on saatavilla lähes jokaisesta intialaisesta tai thaimaalaisesta ravintolasta.