Siirry suoraan sisältöön
Padel on suhteellisen uusi laji.
Etusivu » Blogi » Hernesaari Padel aurinkoisella rannalla

Hernesaari Padel aurinkoisella rannalla

  • tehnyt

Aivan rannan tuntumassa Helsingissä on Hernesaari Padel Center. Padel on vielä suhteellisen uusi laji, mutta sen suosio on jatkuvassa kasvussa. Mistä tässä mailapelissä on kysymys? Siinä yhdistyy mielenkiintoisella tavalla sekä tennis että squash ja se sopii mainiosti kunnon kohottamiseen. Sitä pelataan aina nelinpelinä, joten se on luonteeltaan mailapeleistä kaikkein sosiaalisin. Tosin harjoitusmuotona voi myös olla kaksinpeli. Pistelasku pelissä on samanlainen kuin tenniksessä ja säännöt on suhteellisen helppo oppia.

Urheilullinen kohtaamispaikka Hernesaari Padel

Social Sports Club on sporttinen kohtaamispaikka ja se sijaitsee Helsingissä, Hernesaaren rannassa. Vaikka klubi on tarkoitettu padelin pelaamiseen, siellä on tarjolla muitakin harrastusmahdollisuuksia kuten golf simulaattori sekä voi nauttia hierontakeskuksen palveluista. Padelia voi käydä pelaamassa joko perhepiirissä tai vakiintuneiden kaveriporukoiden kesken. Keskuksesta voi varata vakiovuoron, joka tietenkin vaatii jäsenyyden hakemista. Jäsenyydellä saa myös muitakin hyötyjä, joista osa on maksullisia ja osa ilmaisia.

Jäsenyydellä saa viikkovuoron padeliin ja se on 1,5 tai 2 tunnin mittainen. Kertavuoroja voi varata, jos kalenterissa on vapaita aikoja. Jäsenet voivat myös käyttää Mini-gymiä ja mikä parasta, pysäköinti on ilmaista. Centerissä on myös minineukkareita, joten etätyöt onnistuvat siten, että yhden tunnin saa aina veloituksetta jokaista käyntikertaa kohden. Hernesaari on sijainniltaan todella erinomainen ja sinne on helppo löytää.

Padel on trendikästä

Padelista on tullut pienessä ajassa todella trendikäs laji ja kenttiä on pystytetty monelle paikkakunnalle Helsingin ja Hernesaaren lisäksi. Padelliitosta kerrotaan, että laji tuli Suomeen jo vuonna 2003, mutta alkoi kasvaa vasta vuoden 2016 jälkeen. Huimaa harrastajamäärän kasvu oli vuoden 2020 aikana, jolloin vuoden alussa oli 10.000 harrastajaa sekä vuoden lopussa peräti 30.000. Kasvu on edelleen jatkunut ja yhä useampi on löytänyt lajin omakseen.

Avainsanat: