Siirry suoraan sisältöön
Festivaaleilla on hyvä tunnelma.
Etusivu » Blogi » Lisää löylyä festival nostaa tunnelman

Lisää löylyä festival nostaa tunnelman

  • tehnyt

Lisää löylyä festival on Vaasassa järjestettävä juhannusfestivaali, joka tarjoaa erittäin hyvän valikoiman loistavia artisteja ja taitavia yhtyeitä. Festarit järjestetään Vaasan Varastokadulla. Nämä festivaalit ovat musiikkigenreltään heavy metallia, hard rockia ja glam rockia. Aiempina vuosina esiintyjinä ovat olleet muun muassa loistava Slade, intoa täynnä oleva Battle Beast sekä jännittävä Bonfire. Kyseessä on siis kovan luokan rock-festivaalit.

Lisää löylyä festival tarjoaa kaksi päivää rockia

Lisää löylyä festivaalit tarjoavat huikeat kaksi päivää erittäin hyvää rock musiikkia sekä hienoja esityksiä kauniissa ja aurinkoisessa Vaasassa. Festivaalit järjestetään siis perinteisesti keskikesällä juhannusaattona ja juhannuspäivänä. Festivaalilavoja on kaksi, joista toinen on niin sanottu päälava ja toinen hieman pienempi lava. Esiintyjinä on sekä suomalaisia että kansainvälisiäkin tähtiä.

Myös Hernesaari tarjoaa kesäisin hyvän valikoiman viihdettä ja esityksiä. Tarjontaa on rock-musiikista pitävillekin. Kesä onkin Suomessa loistavaa aikaa nauttia upeasta kelistä ja hienosta musiikista ystävien sekä läheisten kanssa. Musiikkifestivaaleja on tarjolla useita ja niistä voi valita itselleen mieluisimmat. Festivaaleille voi suunnata vaikka joka viikonloppu, mikäli näin itse haluaa.

Festivaaliruoka

Festivaaleilla tulee tietysti jossain vaiheessa nälkä. Usein festivaalit ovat hyvä paikka tutustua paikallisiin tuotteisiin ja löytää uusia suosikkiherkkuja. Festivaaleilla on yleensä tarjolla helppoa ja nopeaa syötävää, mutta nauttia voi myös pidemmän kaavan mukaan, jos siltä tuntuu ja musiikkiesitysten välissä tähän on aikaa.